Hvordan stoppe Norton fra å blokkere et program?

Hvis du er en av de mange som prøver å se etter et effektivt og nyttig antivirusprogram, bør du lære mer om Norton. Det er en av de beste applikasjonene som er tilgjengelige i dag fordi de tar hensyn til brukernes behov og prøver å gi dem førsteklasses teknologi og sikkerhet. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å lære mer om det med hjelp fra Norton stotte team så snart som mulig.

Hvis du forstår hvordan du bruker funksjonene og verktøyene som tilbys av denne applikasjonen på riktig måte, vil du være i stand til å beskytte dataene og innholdet ditt på den måten du ønsker. Det er også en av hovedårsakene til at så mange mennesker er sterkt avhengige av dette programmet i dag.

En annen grunn til at du bør velge Norton er at de har et enkelt og utskiftbart brukergrensesnitt, som gjør ting mer praktisk for deg. Alle disse aspektene vil gjøre deg i stand til å oppnå de mest passende resultatene samtidig som du minimerer muligheten for risiko med stor margin.

Uansett hvem du er eller hva slags opplæring du har hatt, kan det å sette opp en søknad for den første være ganske utfordrende og skremmende. Men betyr det at du bør gi opp? Nei.

Det er fordi Norton tekniske støtte team er tilgjengelig hele dagen for å hjelpe deg med dine bestrebelser. Hvis du ringer og forklarer problemene dine for dem, vil de komme tilbake til deg med en rekke tips og løsninger så snart som mulig. Derfor kan du stole på deres ekspertise uten ytterligere vurdering.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan følge hvis du ønsker å stoppe programmet fra å blokkere et program. La oss nå se nærmere på dem:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Norton applikasjonen på systemet ditt
  2. Når antivirusprogrammet begynner å kjøre, gå til My Norton-vinduet og trykk på Enhetssikkerhet-fanen for å åpne den
  3. En liste over alternativer vil bli gitt til deg, trykk på fanen Innstillinger og velg Brannmur
  4. Fra det nye settet med funksjoner åpner du kategorien Programkontroll og velger programmet du ønsker å ekskludere
  5. En rullegardinliste for tilgang vises på skjermen trykk på Tillat
  6. Trykk på Bruk-knappen

Ring Norton Kunde Støtte Norge nummer så snart som mulig hvis du ikke fullfører instruksjonene ovenfor.

Relatert Søk - Hvordan tillate en fil blokkert av Norton?

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Norton-annonser?

Hvordan deaktivere Norton Bakgrunn soppgaver?

Hvordan deaktivere Norton-merker?