Hvordan deaktivere Norton-annonser?

Hvis du ønsker å utnytte de mange fordelene som tilbys av teknologi og internett trygt, bør du umiddelbart lære mer om antivirus programmer som Norton. Det er et slags beskyttelses system du kan investere i for å beskytte dine teknologiske dingser mot farlige elementer som virus, skadelig programvare og hackere.

Denne applikasjonen har forskjellige typer funksjoner, og du vil kunne sette dem opp på mange måter for de beste fordelene. Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan dette programmet og dets fasiliteter kan øke brukervennligheten din med veiledning fra Norton Stotte team når du måtte ønske det.

Ikke bare det, men hvis du er noen som trenger ekstra beskyttelse, kan du også investere i applikasjonens ekstra beskyttelsesfunksjoner tilsvarende. Siden Norton tilbyr abonnementspakker, kan du velge hvilken som helst av dem avhengig av dine preferanser, krav og budsjettbegrensninger.

Uansett hvem du er eller hvor godt bevandret du måtte være med teknologi og internett, kan du fortsatt finne det betydelig utfordrende å laste ned og registrere deg for et førsteklasses antivirus program som Norton hvis dette er første gang. Men betyr det at du ikke kan beskytte enhetene dine? Nei.

Det er fordi Norton tekniske støtte team kan veilede deg i dine bestrebelser. Det er en gruppe profesjonelle som er ganske vennlige, så du kan kontakte dem uten ytterligere vurdering.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan følge hvis du ønsker å deaktivere Norton Ads. La oss nå ta en titt på dem:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Norton sikkerhetsprogram og logge på kontoen din
  2. Når hovedvinduet åpnes på skjermen, trykker du på kategorien Enhetssikkerhet
  3. En liste over alternativer vil bli gitt til deg, velg Innstillinger-flisen og deretter Administrative Settings
  4. Fra neste side som vises, åpner du knappen Varslinger om spesialtilbud
  5. Slå den av på riktig måte og lagre endringene

Du kan ringe Norton Kunde Støtte Norge nummer hvis du ikke fullfører noen av instruksjonene ovenfor.

Relatert Søk - Hvordan deaktivere Norton-merker?

Popular posts from this blog

Hvordan deaktivere Norton Bakgrunn soppgaver?

Hvordan deaktivere Norton-merker?